Донација Спортског савеза општине Уб за клубове у братској општини Мали Зворник

Након прошлонедељног дружења на спортско-туристичкој манифестацији „Скобаљијада и гурманијада”, када је народна посланица Ивана Николић свечано отворила XI надметање спортских риболоваца и кулинара, у недељу, 20. јуна, у Сакару је уприличена нова посета председника Спортског савеза општине Уб, Небојше Живановића, народне посланице Иване Николић и пријатеља Малог Зворника из братске општине Уб.

Према речима генералног секретара Спортског савеза „Дрина” Мали Зворник Александра Андрића, професора физичког васпитања, гости су предали донацију за наше спортске клубове, у виду лопти и струњача, а пружена им је прилика да се, у присуству председника општине Мали Зворник Зорана Јевтића и шефа кабинета председника општине Млађана Црквењаша, увере колико је Зворничко језеро спремно за организацију предстојећих туристичких и спортских манифестација. 

„Договорена је даља сарадња братских савеза и општина. Хвала на поклонима и на посети и до следећег виђења и дружења”.

Спортски савез „Дрина” Мали Зворник, члан Спортског савеза Србије, референтни је савез на територији општине Мали Зворник, задужен за координацију рада свих спортских клубова, финансирање клубова који током године конкуришу са адекватном пројектном документацијом, одобрава, подстиче и помаже његовим чланицама у свакој ситуацији када је неопходно његово ангажовање. Уочавају где су средства најпотребнија, а стимулишу и најуспешније спортске клубове.

У Малом Зворнику делује 17 спортских друштава, са око 1000 активних чланова. Општина Мали Зворник прати и подржава њихов рад, финансирајући на нивоу године трошкове редовних активности и посебних програма у спорту.

Фото: Спортски савез Дрина Мали Зворник

Новинар сарадник: Далибор Крстић

Пројекат „Спортски мозаик – Повратак на терен” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2021. години.

Архива: Мали Зворник инфо

Мали Зворник и Уб су братске општине

Share