Млађе селекције ФК Јединство: Победа пионира за титулу

Победа пионира ФК Јединство за титулу

ФК Јединство Мали Зворник – ФК Рудар Брасина 11:4 (7:1)

Пионири Јединства славили су у локалном дербију и тако потврдили титулу у лиги ФСО Лозница група II. Иако су наступили без пет играча, домаћи победу нису доводили у питање. Најрасположенији у редовима Јединства био је Лука Несторовић који је пет пута матирао гостујућег голмана, а раме уз њега били су двоструки стрелци Огњен Смиљанић и Ђорђе Јовановић. У листу стрелаца уписао се Немања Ивановић који је постигао и најлепши гол на мечу као и Лука Јовановић. Ни гости нису остали дужни па су са три гола Богдана Марковића и голом Владимира Бојића успели ублажити пораз. Овом победом, освојена је титула лиге пионира ФСО Лозница група II, а самим тим обезбеђено је место у баражној утакмици за првака лиге. Противник наше селекције је победник групе I ФК Лозница. Место и термин одигравања баражне утакмице биће одређен у понедељак 30. маја, у просторијама Савеза ФСО Лозница.

Утакмица одиграна: 28. маја у 10.00 часова.
Гледалаца 50. Судија Александар Лукић.

Стрелци: Ђорђе Јовановић 2 гола, Огњен Смиљанић 2 гола, Лука Несторовић 5 голова, Лука Јовановић и Немања Ивановић за Јединство. Богдан Марковић 3 гола и Владимир Бојић за Рудар.

Јединство: Никола Митровић, Младен Радић, Петар Николић, Срђан Мићић, Михаило Шалипуревић, Лука Јовановић, Данијел Којић, Немања Ивановић, Ђорђе Јовановић, Огњен Смиљанић, Лука Несторовић, Александар Несторовић и Милош Сикирић.

Рудар: Стефан Лазаревић, Иван Алексић, Павле Којић, Богдан Марковић, Немања Радић, Славиша Петровић, Страхиња Томић, Александар Јовић, Владимир Бојић, Стефан Владић, Синиша Јасиковац, Бојан Митровић, Владимир Томић и Стефан Крстић.

Новинар спортске рубрике: Самир Салихбеговић
Фото: Фудбалски клуб Јединство Мали Зворник

Уредник: Далибор Крстић

Share