Мостови солидарности: Успех акције ,,Рука мала чаролију ствара“

Успешно је завршена двомесечна акција Предшколске установе ,,Црвенкапа’’, хуманитарног карактера, организована под мотом: ,,Рука мала чаролију ствара”. Средства су донирана за лечење и опоравак ученика VI разреда Игора Марковића, једног од теже оболелих младих суграђана.

Овом приликом, директорица ПУ ,,Црвенкапа’’ Олга Тодоровић уручила је у петак, 27. маја, Игоровом оцу Станиши Марковићу уплатницу на којој је било нешто више од 40 000 динара прикупљених у хуманитарно продајним изложбама и пригодан рад предшколаца.

У свим насељеним местима општине Мали Зворник прикупљан је новац за лечење болесног ученика Игора Марковића, преко потребан за део терапија и смештај мајке током њиховог боравка на Институту за мајку и дете у Београду.

Деца су марљиво припремала своје радове, рукотворине и била упозната у које сврхе ће бити искоришћени припремљени продукти. Радовали су се што ће учествовати и у продаји која је уприличена у Доњој Трешњици, Великој Реци, Брасини, Доњој Борини, Радаљу, Малом Радаљу, Доњем Насељу и у Малом Зворнику, на четири локације, на платоу код аутобуске станице, на плочнику испред стамбене зграде предузећа ,,Равнаја”, крај капије и у холу предшколске установе.

Уредник: Далибор Крстић

Извор: ПУ ,,Црвенкапа”

Фото галерија: Мали Зворник Инфо

Gallery with ID 34 doesn't exist.

Share