Малозворничанке вицешампионке Србије у каратеу

Малозворничанке Вања Николић, Сара Смиљанић и Мила Васић, чланице Карате Клуба „Шампиони“ постале су вицешампионке Србије у катама-екипно.

Државно првенство за полетарце, пионире и најмлађе спортске наде одржано је у суботу, 23. априла, на 10 борилишта у хали ,,Спортског центра“ у Инђији. На државном првенству наступило је 137 клубова са 1.200 такмичара пласираних са регионалних првенстава. Такмичари Карате клуба ,,Шампиони’’ Бања Ковиљача освојили су осам медаља, две златне, три сребрне и три бронзане.

Малозворничанке Вања Николић, Сара Смиљанић и Мила Васић, чланице Карате Клуба „Шампиони“ постале су вицешампионке Србије у катама екипно, у изузетно јакој конкуренцији квалификованих ката тимова из региона Војводине, Београдског карате савеза, Косова и Метохије и Карате савеза уже Србије. До финала су стигле убедљивим победама над својим противницама резултатом 3:0. Ове талентоване каратискиње су постигле врхунски резултат за врло кратак период тренирања.

Тренутно, осморо деце тренира у нашем месту. Имају тренинге средом и петком од 17.00 до 18:30 у сали Средње школе Мали Звоник и након афирмативних вести о изузетном такмичарском и клупском учинку у 2016. години очекују нове чланове.

Председник Карате Клуба ,,Шампиони” је Милан Неговановић.

Уредник: Далибор Крстић

Фото: Карате Федерација Србије / КК ,,Шампиони” Бања Ковиљача

Корисни линк: http://karateserbia.org/wordpress/

13101219_669460309859449_981905339_n

Share