Креативна радионица и изложбено продајни сајам

Пратећи садржаји манифестације Дани спортско-рекреативног и културног туризма „Дрина је смисао живота 2018.”, изложбено продајни сајам, у понуди су другог и трећег дана манифестације, на плажи у Сакару, током XXI „Сомовијаде”.

На уређеним штандовима, посетиоци су могли посетити изложбу хране, алкохолних и безалкохолних пића, изложбу рукотворина, народне традиције и домаће радиности.

Библиотека „17. септембар”, у петак и суботу 27. и 28. јула, у периоду од 11 до 14 часова, организовала је креативну радионицу за децу.

На радионици су деца имала прилику да цртају, читају, као и да уз апликацију на мобилном телефону користе нове интерактивне књиге.
„Ликовна колонија Малог Зворника 2018” трајала је од 28. јуна до 01. јула. Изложба радова који су настали у том периоду отворена је у Дому културе у Малом Зворнику у недељу, 01. јула, у 17.00 часова.
Доступни су током читавог лета, а посетиоци „Сомовијаде” имали су прилику да радове настале на XIII ликовној колонији погледају и на плажи у Сакару.

Сликари су на својим делима овековечили утиске из подрињског краја, а рађено је техникама акварел, акрил, креда и уље на платну. Водитељка манифестације била је Љиљана Ристановић, а успешној реализацији свакодневно су доприносиле извештавањем медијске куће које организаторима пружају афирмацију и подршку.

Крај штандова је организована и теоријска обука у вожњи скутера на води, током прве посете „Motojet H2O Adrenalina” општини Мали Зворник

Фото галерија: Мали Зворник Инфо

Прилог: Фото галерија

Новинар-сарадник: Далибор Крстић

Share