Јавни конкурс за учешће у програму обуке на тему извозних капацитета у области агробизниса

Регионалнa развојнa агенцијa Подриња, Подгорине и Рађевине обавештава вас да је на сајту Министарства пољопривреде објављен Јавни конкурс за учешће у програму обуке на тему извозних капацитета у области агробизниса:

Програм Уједињених нација за развој (United Nations Development Programme – UNDP) – Јавни конкурс за учешће у програму обуке ,,Подршка развоју извозних капацитета агробизнис компанија у Републици Србији“.

Предмет конкурса: избор агробизнис компанија/задруга/удружења произвођача чији ће представници учествовати у програму обуке који има за циљ развој постојећих и даље унапређење извозних капацитета.

Област јавног конкурса: развој пољопривреде и прехрамбене индустрије.

Општи циљ јавног конкурса: унапређење извозних потенцијала агробизних сектора у Републици Србији са циљем даљег побољшања спољнотрговинског биланса у сектору пољопривреде и прехрамбене индустрије.

Будући да је објављен конкурс са позивом на обуке за привредна друштва, задруге и удружења, задатак Регионалне развојне агенцијa Подриња, Подгорине и Рађевине је да укаже на што више прилика и подстакне партнере да се едукују. На обукама се стварају и пословни  контакти, учесници остају у базама донатора и постају препознатљиви код њих. Уколико сте заинтересовани, све информације можете пронаћи на приложеном линку. На истом месту можете преузети и пријаву.

UNDP – ЈАВНИ КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ OБУКЕ „ПОДРШКА РАЗВОЈУ ИЗВОЗНИХ КАПАЦИТЕТА АГРОБИЗНИС КОМПАНИЈА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ “

Корисни линкови:

Програм Уједињених нација за развој (United Nations Development Programme – UNDP)

Регионалнa развојнa агенцијa Подриња, Подгорине и Рађевине

Насловна фотогафија: Мали Зворник Инфо

Share