Јавна расправа: Важна деоница магистралног пута пред ревитализацијом

Јавна расправа и презентација Плана управљања животном средином за радове на рехабилитацији Државног пута IБ реда, бр. 28, на деоници Мали Зворник – Грачаница, од граничног прелаза ,,Нови мост“ ка Малом Зворнику до „НИС“ бензинске станице.

Јавна расправа и презентација Плана управљања животном средином ће бити одржана у уторак, 20. јуна, у сали Скупштине општине Мали Зворник са почетком у 10 часова.

ЈП „Путеви Србије“ је објавило позив за јавну расправу органима, организацијама и заинтересованој јавности за План управљања животном средином за радове на рехабилитацији Државног пута IБ реда, број 28, на деоници Мали Зворник – Грачаница, од граничног прелаза ,,Нови мост“, ка Малом Зворнику, до „НИС“ бензинске станице.

Јавност, организације и друге заинтересоване стране су позване да учествују у процесу јавне расправе о нацрту документа План управљања животном средином.

Увид у документ је могуће остварити на следећим адресама:

У просторијама ЈП „Путеви Србије“, Сектор инвестиција, Влајковићева 19а, Београд, на првом спрату, сваког радног дана од 11.00 до 01.00 часова (по локалном времену), у року од 10 дана од 10. јуна;

У просторијама Општине Мали Зворник, Одељење за привреду, урбанизам и инспекцијске послове, Краља Петра I бр. 38, Мали Зворник, сваког радног дана од 11.00 до 01.00 часова (по локалном времену), у року од 10 дана од 10. јуна;

На веб сајту:  ЈП „Путеви Србије“

На веб сајту: Општине Мали Зворник

Прилог: План управљања животном средином

 

Share

One thought on “Јавна расправа: Важна деоница магистралног пута пред ревитализацијом

Comments are closed.