Голови за нове генерације спортиста

Општина Мали Зворник 2019. године поставила је нову асфалтирану подлогу на игралиште  испред Основне школе „Стеван Филиповић” у Радаљу. Школско двориште богатије је за још један фудбалски терен захваљујући донацији Спортског савеза „Дрина” Мали Зворник.

„Почетком ове године поставили смо кошеве, а сад су на ред дошли и голови. Ученике је обрадовало постављање нових голова са мрежама. А за наш градски клуб ФК „Јединство” набавили смо „мале” голове, да најмлађи чланови могу да тренирају”, истакао је Александар Андрић, генерални секретар Спортског савеза Дрина.

Спортски савез „Дрина” Мали Зворник, члан Спортског савеза Србије, референтни је савез на територији општине Мали Зворник, задужен за координацију рада свих спортских клубова, финансирање клубова који током године конкуришу са адекватном пројектном документацијом, одобрава, подстиче и помаже његовим чланицама у свакој ситуацији када је неопходно његово ангажовање. Уочавају где су средства најпотребнија, а стимулишу и најуспешније спортске клубове.

У Малом Зворнику делује 18 спортских друштава, са око 1000 активних чланова. Општина Мали Зворник прати и подржава њихов рад, финансирајући на нивоу године трошкове редовних активности и посебних програма у спорту.

Фото: Спортски савез Дрина / Основна школа „Стеван Филиповић” Радаљ

Новинар сарадник: Далибор Крстић

Пројекат „Спорт – пут до здравља и успеха” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2020. години.

Поштујте мере превенције, будите одговорни према себи и према другима.

#Мали_Зворник #Подриње #Србија #СРБ

#Mali_Zvornik #Podrinje #Serbia #SRB

#Covid19 #Corona #Sačuvajživote

Share