Сениори Фудбалског клуба „Јединство” јесењи прваци Међуопштинске лиге „Јадар”

Први тим Фудбалског клуба (ФК) „Јединство” јесењи је првак Међуопштинске лиге „Јадар” (Лозница), са 37 освојених бодова. Остварили су сјајан учинак, са 12 победа, једним поразом и једном утакмицом која је завршена нерешено. Иза њих су „Јединство” Завлака и „Јадар 1961” из Горњег Добрића, са 31 бодом.

Изузетна је и гол разлика, постигли су 48, а примили само осам погодака. Најбољи стрелац у јесењем делу првенства је голгетер „Јединства” Југослав Ристић који је постигао 24 гола.

Након зимског предаха, Јединство има одличну стартну основу да оствари амбиције играча, руководства и публике повратком у Мачванску окружну лигу, виши ранг такмичења.

У овој полусезони предвиђена је игра без присуства публике, али су највернији навијачи ипак бодрили своје миљенике. Утакмице су одигране од 5. септембра до 13. децембра, а календар и распоред јесењег дела фудбалског првенства условљени су одлукама највиших надлежних здравствених и спортских/фудбалских органа Републике Србије.

Фото: Мали Зворник инфо

Новинар сарадник: Далибор Крстић

Пројекат „Спорт – пут до здравља и успеха” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2020. години.

Поштујте мере превенције, будите одговорни према себи и према другима.

#Мали_Зворник #Подриње #Србија #СРБ

#Mali_Zvornik #Podrinje #Serbia #SRB

#Covid19 #Corona #Sačuvajživote

Архива: Мали Зворник инфо

Фудбалски клуб Јединство пред стартом нове сезоне у Међуопштинској лиги Јадар

Share