Додељено 40 пакета социјално угроженим члановима Удружења пензионера и инвалида Малог Зворника

Током марта 2021. године извршена је расподела 40 пакета социјално угроженим члановима Удружења пензионера и инвалида Малог Зворника који су у категорији најнижих пензија. Председница удружења Драгана Алексић и њен заменик Миленко Мијатовић посетили су све месне заједнице и лично уручили пакете прехрамбених производа и кућне хемије чланству, у вредности од 2000 динара.

При овој одлуци, чланови Извршног одбора, који спроводе ову акцију, руководили су се чињеницом да је 2019. и 2020. године додељено 146 пакета, те су предност у расподели имали пензионери који до сада нису примили пакет.

Удружење пензионера и инвалида Малог Зворника, Извршни одбор и Скупштина ове организације цивилног друштва предузимају иницијативе и акције код државних органа, организација социјалног осигурања, здравствене и социјалне заштите и других асоцијација које се баве питањима пензионера у циљу побољшања материјалног, социјалног и опште-друштвеног положаја пензионера.

У 2021. години реализују два пројекта – „Превоз пензионера и инвалида ради лакшег доласка доктору и другим јавним установама” и „Побољшање друштвено социјалног живота пензионера и инвалида Малог Зворника”.

Фиксни контакт телефон Удружења пензионера и инвалида Малог Зворника је: 471 069

Можете се обратити председници удружења Драгани Алексић (060 61 908 72) или њеном заменику Миленку Мијатовићу (069 80 464 07)

email address: penzionermz@gmail.com

Адреса: Рибарска бб, 15318 Мали Зворник

Фото: Мали Зворник инфо

Новинар-сарадник: Далибор Крстић

Повезане вести:

Одлуке Извршног одбора Удружења пензионера и инвалида Малог Зворника

Share