Председник општине Мали Зворник честитао грађанима Дан општине

Поводом Дана општине Мали Зворник, 17. септембра, председник општине, Зоран Јевтић, упутио је честитку суграђанима, наводећи да је овај празник за становнике Малог Зворника по много чему посебан и важан, те да пружа прилику за осврт на историју и постигнућа која су резултат заједничке посвећености и рада.

Он је саопштио да ће свечана седница Скупштине општине бити одржана у понедељак, 18. септембра, у Дому културе у Малом Зворнику, од 12.00 часова, истакавши да би свечаности поводом обележавања празника требало да присуствује потпредседница Владе Републике Србије и министарка културе, Маја Гојковић, која ће, како је предвиђено, претходно отворити галеријски простор у холу Библиотеке „17. септембар”, чију изградњу је омогућило Министарство културе Републике Србије.

„Драги суграђани, у име руководства општине и у своје име, желим да вам упутим искрене честитке поводом Дана општине Мали Зворник!

Данас славимо заједно постигнућа и успехе које смо остварили у нашем месту.

Сваки корак напред, сваки пројекат и сваки успех који смо остварили су резултат наше заједничке посвећености и рада.

Упркос изазовима с којима смо се сусретали, заједно смо градили бољу будућност за наше суграђане.

Побољшали смо инфраструктуру, унапредили услуге, подржали културу и образовање, те се трудили да живот у нашој општини буде квалитетнији и просперитетнији.

Овај дан нас подсећа да смо заједно јачи и да наша солидарност и јединство представљају темељ нашег успеха.

Нека Дан општине буде прилика да се поносно осврнемо на постигнућа и да заједно гледамо у будућност с ентузијазмом и оптимизмом.

Хвала свима вама, драги суграђани, на вашем доприносу и подршци.

Срећан Дан општине Мали Зворник!”, навео је председник општине Мали Зворник у честитки суграђанима.

„Очекујемо да ће свечаној седници Скупштине општине поводом обележавања празника, заказаној за понедељак, 18 . септембра, у Дому културе у Малом Зворнику, са почетком у 12.00 часова, присуствовати потпредседница Владе Републике Србије и министарка културе, Маја Гојковић. Министарка би непосредно пре почетка свечаности требало да отвори галеријски простор у холу Библиотеке „17. септембар”, чију изградњу је омогућило Министарство културе Републике Србије”, рекао је Јевтић, наводећи да очекује долазак и осталих званица, представника државних органа и институција, локалних самоуправа из Србије и Републике Српске, установа, јавних предузећа, привредног сектора, верских заједница и различитих организација.

💻 Извор: Општинска управа општине Мали Зворник

📷 Илустрација: Стална конференција градова и општина – Савез градова и општина Србије

📷 Фото: Библиотека „17. септембар” Мали Зворник

📷 Насловна фотографија: Мали Зворник инфо

Share