До 29. јуна продужен рок за предају докумената за упис у Високу школу техничких струковних студија Чачак, Консултативни центар Мали Зворник

Висока школа техничких струковних студија Чачак обавештава будуће студенте да је у Консултативном центру Мали Зворник  дефинисала термине предаје докумената и полагања пријемног испита.

Заинтересовани кандидати документа могу предати од 18. до 29. јуна текуће године у термину од 9,00 до 15,00 часова у Средњој школи Мали Зворник

Пријемни испит ће бити организован у Средњој школи Мали Зворник 29. јуна 2018.године у 12,00 часова.

Према речима директора Школе др Драгана Брајовића, ове године у Малом Зворнику уписиваће се студенти на три акредитована студијска програма: Електроенергетику, Инжењерску информатику и Информационе технологије. Предавања и све активности обављаће се у просторијама Средње школе у Малом Зворнику. Предавања ће држати професори из матичне школе из Чачка, а сарадници ангажовани за одржавање вежби ће бити професори из Малог Зворника, Зворника и Лознице.

Школа је дошла да изврши своју мисију ширења образовања и стварања услова да млади људи после завршене средње школе, као и они из радног односа који желе да се усавршавају, добију шансу  да у свом месту или непосредном окружењу стекну потребна знања и вештине, то потврде дипломама инжењера и тако постану конкурентни на тржишту рада и образовања. Директор Брајовић је истакао да је школа наишла на снажну подршку и разумевање за реализацију својих планова од стране руководства Општине Мали Зворник, као и запослених у Средњој школи у Малом Зворнику.

Преко међународних пројеката у којима Школа учествује, омогућена је и међународна размена студената и могућност завршетка студија и стицања дипломе инжењера на сродним школама из Европске Уније у Грацу, Криту,Сплиту и Марибору. Такође су обезбеђене и квалитетне стручне праксе у државама ЕУ у трајању од три месеца, у летњем периоду. Постоји могућност и наставка школовања после завршених Основних струковних студија (180 ЕСПБ) на четворогодишњим Специјалистичким (240 ЕСПБ) и петогодишњим Мастер струковним акредитованим студијама (300 ЕСПБ) наше школе, истакао је, између осталог, директор Брајовић.

Share