Да ли сте спремни за изазове на „Кока-кола” куп фудбалском турниру?

Широм Србије настављају се квалификациони турнири у малом фудбалу за дечаке и девојчице. И почетак априла резервисан је за такмичења деце која воле најважнију споредну ствар на свету.

Мали Зворник ће 1. априла бити домаћин „Кока-кола” купа, турнира у малом фудбалу за дечаке и девојчице рођене од 2007. до 2012. године.

Турнир ће уз подршку Спортског савеза Дрина бити одржан на терену Фудбалског клуба Јединство. Све екипе пре почетка такмичења морају доставити попуњене пријавне листове и потписане сагласности родитеља како би могле да учествују на такмичењу. Котизација се на плаћа.

Пријаве и информације путем телефона: 062 888 10 66

 

„Кока-Кола” куп реализује се од 2012. године са циљем да се што већи број деце школског узраста подстакне на спорт и рекреацију. Поред дечака, пројекат укључује и учешће 50 одсто девојчица како би их заинтересовали и подстакли да кроз дружење сазнају нешто ново о том спорту.

Уз „Кока-кола” куп у градовима и општинама које ће угостити овај караван спорта одржава се и еколошка радионица „Zero Waste – буди део игре – чувајмо нашу планету”.

Покровитељи овог турнира и еколошког практикума, у нашем месту, су Општина Мали Зворник, Спортски савез Дрина и Фудбалски клуб Јединство.

Извори: Дунав осигурање Спортске игре младих Србија / Мали Зворник инфо / Спортски савез Дрина

Фотографије и илустрације: Дунав осигурање Спортске игре младих Србија / Спортски савез Дрина

Share