Ауто школа ЕРМ води вас на обуку која се памти: Акција Живот за младе возаче

Изузетан пример пословности: Ауто – школа ЕРМ организује посету Националној возачкој академији (НАВАК) и тренинг безбедне вожње „Живот за младе возаче“.

Традиционално, као и сваке године, и ове Ауто – школа ЕРМ организује 26.04.2018. године бесплатан тренинг безбедне вожње у центру НАВАК за кандидате који су пробну возачку дозволу стекли у Ауто – школи ЕРМ у Љубовији, Крупњу, Лозници и Малом Зворнику.

Реалне брзине, реалан страх, реалан стрес, реално знање! Основу програма чине вежбе током којих се без импровизације и симулације представљају ситуације које су наизглед безазлене, али у саобраћају односе животе. Све се ради у контролисаним условима, безбедним за полазнике. Тако возачи могу да искусе колико мало повећање брзине лоше утиче на стабилност и кочење, шта се догађа у чеоном судару и превртању, како се аутомобил понаша са зимским и летњим пнеуматицима, али и колико лош положај за управљачем смањује шансе за преживљавање. Задатак вежби је да се разбију возачке заблуде, подари искуство које се не може стећи без драматичних ситуација у саобраћају и да се самопоуздање сведе на реалну меру, ускладивши се са тренутним нивоом знања.

Сви заинтересовани могу да се пријаве у пословнице Ауто – школе или телефоном до 05. априла 2018. године.

Лозница 065 33 999 50

Мали Зворник 065 33 999 51

Љубовија 065 33 999 52

Крупањ 065 33 999 53

Ваша Ауто-школа Ерм!

Профил: Ауто – школа ЕРМ

Страница Ауто – школа ЕРМ

Web: Ауто – школа ЕРМ

Корисни линк: НАВАК

Архива: Мали Зворник инфо

Акција Живот за младе возаче: Ауто школа ЕРМ води вас на обуку која се памти

Share