„Зрно продукт” из Лознице победник Видовданског турнира „Мали Зворник 2016”

Титулу победника овогодишњег Видовданског турнира у малом фудбалу, који је вечерас завршен у Малом Зворнику,  понела је екипа „Зрно продукт” из Лознице. У финалној утакмици од 20.00 часова Лозничани су савладали екипу „Видаковић систем плус” из Малог Зворника резултатом 3:1. Победничкој екипи председник општине Мали Зворник Зоран Јевтић уручио је главну награду, 100.000 динара и победнички пехар, док је другопласираној екипи, уз пехар вицешампиона, уручена новчана награда од 20.000 динара.

За најбољег младог играча турнира проглашен је Филип Благојевић, играч ФК „Јединство” из Малог Зворника. Најбољи голман турнира је Мирко Антонић, из екипе „Видаковић систем плус” Мали Зворник. Играчима победничке екипе, осим титуле победника турнира, припала су још два важна признања. За најбољег стрелца проглашен је Драгиша Комарчевић, који је на турниру постигао укупно девет голова, док је за најбољег играча турнира проглашен Горан Матић. Најбољим појединцима, као награда, уручени су дресови, пехари и дипломе, као и рукавице за најбољег голмана. 

На традиционалном Видовданском турниру „Мали Зворник 2016” учествовало је укупно девет (9) екипа из Малог Зворника, Зворника, Лознице и Руме. На утакмицама су судили фудбалске судије Јевто Марковић и Владимир Спасојевић. Турнир је одржан у организацији и под покровитељством Општине Мали Зворник.

Share