Захвалност за успешну организацију турнира Теквондо клубу „Душан Силни“

Поводом недавно одржаног турнира „2nd. Mali Zvornik Open“, који је организовао Теквондо клуб „Душан Силни“, уз покровитељство Општине Мали Зворник, председник општине Зоран Јевтић угостио је данас представнике овог клуба.

Председник се захвалио тренерима клуба на успешној организацији турнира, који је претпрошлог викенда окупио око 170 такмичара из Словеније, Босне и Херцеговине, Македоније и Србије, наглашавајући да ће општина и даље давати подршку спортским клубовима и удружењима и награђивати успешне спортисте.

Пријему су, осим тренера клуба Лукић Дејана и Јовановић Бојана, присуствовале и Селена Крстић, најбоља сениорка и Станојевић Бојана, најбоља јуниорка са протеклог турнира. Теквондо клуб „Душан Силни“ на турниру заузео је треће место екипно, иза првопласираног клуба „Српски соко“ из Зворника и другопласираног теквондо клуба „Добој“.

Присутни представници клуба награђени су са по једном књигом, док је председник општине од својих гостију на поклон добио медаљон са амблемом Теквондо клуба „Душан Силни“.

Уредник: Љиљана Ристановић

Gallery with ID 40 doesn't exist.

Share