Уређење аутобуских стајалишта у Малом Зворнику

Нова аутобуска стајалишта до понедељка биће постављена на укупно пет локација на подручју општине Мали Зворник, у Доњој Борини, у месној заједници Центар код основне школе, недалеко од моста краља Александра I Карађорђевића и у Амајићу, на скретању за Доњу Трешњицу.

Према речима председника општине, Зорана Јевтића, уређење аутобуских стајалишта обезбеђено је средствима из наградног фонда Владе Швајцарске, освојеним у оквиру успешно реализованог програма реформе пореза на имовину.

Вредност уговора склопљеног за извођење наведених радова са предузећем „Модел 5” из Београда износи 2.895.556 динара, док је првобитно, на основу процене наведених радова, за ове намене у буџету било опредељено 3,5 милиона динара, без ПДВ.

Нова аутобуска стајалишта у оквиру наведених радова биће постављена искључиво на локацијама у власништву општине Мали Зворник, јер је то услов који је поставио донатор.

Председник општине, Јевтић, рекао је да ће локална самоуправа настојати да у догледно време уреди и преостала аутобуска стајалишта на подручју општине.

Извор: Општинска управа општине Мали Зворник

Фото: Општинска управа општине Мали Зворник / Филип Божић

Фото галерија: Мали Зворник инфо

Извођач радова

Share