Упознајте благо Подриња: Четврта радионица пројекта одржана у Подгорини

„Упознајте благо Подриња“ – Едукација локалне туристичке привреде за промотивне активности и заједничке наступе

Основе сеоског туризма, промоција развоја сеоског туризма, сеоски туристички производ, потенцијали за развој адреналин туризма у Подрињу и медијско повезивање туристичке привреде, теме су дводневне радионице коју је у Осечини, протеклог викенда, 4. и 5. новембра, организовала Регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине. Мали Зворник представљале су НВО, Удружење жена ,,Незаборав“ и Центар за одрживи развој и толеранцију ,,Ад Дринум“.

Четврта радионица за запослене у туристичкој привреди и за представнике јединица локалних самоупрва и туристичких организација одржана је у оквиру пројекта „Упознајте благо Подриња – Едукација локалне туристичке привреде за промотивне активности и заједничке наступе“ .

Учесници радионице, 24 представника туристичких организација и запослени у туристичкој привреди, из општина Крупањ, Богатић, Мали Зворник, Љубовија, Бања Ковиљача и Осечина, имали су прилику да унапреде своје капацитете и да размене искуства са колегама из суседних општина. У име општине Осечина поздравио их је и пожелео им успешан рад, Светозар Гачић, директор туристичке организације „ Подгорина“.

Предавачи на радионици били су мр Светлана Зрилић – новинарка РТС и оснивач продукцијске куће ,,No limit“, Биљана Вукомановић, представница Регионалне привредне коморе Ваљево, саветница директора РПК за економске послове, мр Данијела Милутиновић, дипломирани туризмолог у Одељењу за локални економски развој Градске управе Лозница и Владимир Ивановић, директор Туристичке организације града Љига, оснивач сајта Сеоски туризам .

Фото галерија: Мали Зворник Инфо

Новинар сарадник: Далибор Крстић

Архива вести: Мали Зворник Инфо

Пројекат Упознајте благо Подриња

 

Share