Турнир у футсалу за средњошколце: Најуспешнији ученици II6

Након дуже паузе, поред редовних школских активности и обавеза, јесен у Средњој школи Мали Зворник у знаку је популаризације рекреативног и аматерског спорта. Финални сусрет турнира у малом фудбалу за момке одржан је данас.

Победнички пехар је отишао у руке екипе II6 у саставу: Вук Николић, Матија Матић, Виктор Пановић, Никола Матић и Игор Самарџић. У другопласираној екипи борили су се: Матија Дражић, Филип Лазаревић, Немања Матић, Кристијан Зекић и Филип Михаиловић.

Победнички пехар уручен је и екипи девојака из III3.

Поред пехара, директорка школе Марта Живановић уручила је и дипломе најбољим играчима турнира: Ани Којић III3, Вуку Николићу, Матији Матићу и Виктору Пановићу II6.

Посебну захвалност и похвале за фер и спортско суђење изражени су судијама Владимиру Томићу и Немањи Јосиповићу. 

Колектив Средње школе Мали Зворник још једном честита Види Вукосављевић, професору физичког васпитања, на организацији и реализацији турнира, као и публици на подршци.

Средња школа Мали Зворник организовала је, у периоду од 17. до 25. октобра школско првенство у малом фудбалу за девојке. У финалу, 25. октобра су се састале екипе III3 и IV5. Најуспешније су биле девојке из III3 победивши противнице резултатом 1:0. Победнички гол постигла је Ана Којић и тиме своју екипу довела до пехара.

Након овог турнира, 28. октобра су одигране и прве утакмице школског првенства у малом фудбалу за омладинце.

Полуфинале овог такмичења, 7. новембра, обележиле су две утакмице. Прва утакмица између екипа III6 и II6 (први тим), завршена је резултатом 1:3 и победом II6. Стрелац сва три гола у екипи II6 је Вук Николић, док је погодак за III6 постигао, Огњен Несторовић.

Друга утакмица, између екипа IV6 и II6 (други тим), завршена је нерешено 1:1. Стрелци су били: Јован Ерделић (IV6) и Матија Дражић (II6). Након пенала, победа је припала екипи II6.

Током квалификација, 28. октобра, 31. октобра и 1. новембра, своју вештину у футсалу показале су, поред најуспешних, екипе I3, I6, II3, III6, IV3, IV6 и комбинована екипа будућих фризера.

Честитке свим учесницима који су потврдили фер-плеј и спортски дух.

Извор: Средња школа Мали Зворник

Фото: Средња школа Мали Зворник

А.С.С. / Д.В.К.

Пројекат „Промоција спорта – промоција здравог живота” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2022. години. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Школско првенство у малом фудбалу за девојке: Најуспешније ученице III3

 

Share