Традиционална додела Вукове дипломе и награда најбољим ученицима

Најбољим ученицима у Малом Зворнику општина традиционално доделила Вукове дипломе и награде

За остварене изванредне резултате у учењу, током школске 2019/2020. године, општина Мали Зворник наградила је 19 основаца и средњошколаца.
Традиционални пријем најбољих ђака, међу којима је овог пута 19 носилаца Вукове дипломе и шест ученика генерације, уприличен је у сали Скупштине општине Мали Зворник, у среду, 30. септембра.
Дипломе и награде ученицима, као и наставницама и професорима заслужним за успех ђака, на свечаном пријему уручио је заменик председника општине Милош Радојчић.
Радојчић је честитао ученицима, њиховим родитељима и наставницима на оствареном успеху и пожелео да и даље постижу добре резултате у учењу и раду, истичући да је општина Мали Зворник поносна што има такве суграђане.

Kао награда за остварени успех, ученицима су уручене књиге и новчани износи, у вредности од 10.000 и 15.000 динара, а заслужним наставницима и професорима дате су књиге на поклон.
Међу награђеним ученицима ове године је шест средњошколаца, од којих је један и ученик генерације, док су осталих 13 најбољих ђака ученици основних школа.
Општина је најбоље ђаке наградила књигама и за резултате остварене на републичким такмичењима из различитих предмета.
Пријем за ученике уприличен је уз максимално поштовање и примену прописаних протвивепидемијских мера заштите од Ковида -19.
Након пријема за ученике и њихове наставнике и професоре уприличен је пригодан коктел.

Извор: Општинска управа Мали Зворник

Поштујте мере превенције, будите одговорни према себи и према другима.

 #Мали_Зворник #Подриње #Србија #СРБ

 #Mali_Zvornik #Podrinje #Serbia #SRB

 #Covid19 #Corona #Sačuvajživote

 
Share