Саопштење за јавност ОО СНС Мали Зворник: Најоштрије осуђујемо нападе на породицу председника Александра Вучића!

Општински одбор Српске напредне странке Мали Зворник најоштрије осуђује најновије нападе на председника Србије Александра Вучића, у којима челници такозваног Савеза за Србију покушавају да га унизе и дискредитују ширењем лажи о члановима његове породице.

Најновији напади нису ништа друго него наставак прљаве кампање коју против председника државе већ месецима воде челници такозваног Савеза за Србију.

Овог пута безочно су насрнули на његове најмилије, на чланове најуже породице, а учинили су то крајње кукавички, у тренутку његовог одсуства из земље, кад није у прилици да им одговори.

Посебно је недопустиво и несхватљиво то што се напади на председника Вучића дешавају док се он бори за напредак Србије и очување наших националних интереса, а уочи важних сусрета са светским лидерима, који захтевају његову максималну трезвеност и посвећеност.

Стога још једном најоштрије осуђујемо нападе на председника Вучића и његову породицу и позивамо грађане који су за пристојну Србију да учине то исто и пруже пуну подршку председнику у његовој борби за бољу будућност Србије.

Председник ОО СНС Мали Зворник

Зоран Јевтић, дипломирани инжењер рударства

Share