Реизбором потврђено неподељено поверење председнику Општинског одбора Српске напредне странке Зорану Јевтићу

За председника ОО СНС Мали Зворник једногласно поново изабран Зоран Јевтић

На изборној Скупштини Општинског одбора Српске напредне странке Мали Зворник одржаној у Малом Зворнику у понедељак, 26. децембра, Зоран Јевтић поново је изабран за председника ОО СНС Мали Зворник.

На челну функцију ОО СНС Мали Зворник Јевтић је изабран једногласно, са 39 гласова за, од стране присутних делегата, гласањем које је било јавно.

Изборна скупштина ОО СНС Мали Зворник одржана је у присуству члана Председништва Српске напредне странке и координатора за Мачванско – Колубарски округ, Бранислава Маловића, члана Главног одбора Српске напредне странке Јована Милутиновића и члана Главног одбора Српске напредне странке и координатора за Мачвански округ Жељка Марјановића.

Након избора, Јевтић је захвалио делегатима Српске напредне странке на поверењу које су му указали избаравши га поново за председника Општинског одбора СНС-а и истакао да је то за њега велика част, али и одговорност и обавеза да убудуће ради још посвећеније и боље.

„За мене је то пре свега велика част и знак да препознајете и цените рад и резултате остварене у протеклом периоду, али и огромна одговорност и обавеза да у времену свакодневних изазова начинимo одговарајуће кораке и остваримo нове, боље резултате.

Оно што представља олакшавајућу околност је чињеница да имамо јасно трасиран пут и политику коју следимо, а то је политика за коју се залаже председник Александар Вучић, борећи се за стабилну, развијену и јаку Србију”, рекао је Јевтић.

Он је истакао да је захваљујући досадашњем раду, чланство Српске напредне странке у Малом Зворнику све масовније, а резултати на изборима изнад просека, те да ће и убудуће у свом раду тежити томе.

Делегатима на Изборној скупштини ОО СНС у Малом Зворнику обратио се и члан Председништва Српске напредне странке и координатор за Мачванско – Колубарски округ, Бранислав Маловић, честитајући председнику ОО СНС Мали Зворник, Зорану Јевтићу на реизбору.

Зоран Јевтић челни је човек локалне самоуправе и функцију председника општине Мали Зворник обавља од 27. новембра 2014. године. Предводи владајућу већину, од 18 одборника, у локалном парламенту. Актуелни сазив Скупштине општине у Малом Зворнику конституисан је 19. августа 2020. године.

Скупштинску већину формирала је изборна листа „Александар Вучић – За нашу децу”, коју чине одборници Српске напредне странке, Социјалдемократске партије и Српске народне партије. Српски патриотски савез (СПАС) – Александар Шапић приступио је Српској напредној странци у мају 2021. године.

Општински одбор Српске напредне странке, након ове изборне скупштине, бираће потпредседника и секретара.

Извори: ОО СНС Мали Зворник / Мали Зворник инфо

Фото: ОО СНС Мали Зворник / Мали Зворник инфо

Share