Прослављен први јубилеј Удружења жена ,,Незаборав“

Свечаност је организована у ресторану ,,Дрински мир’’, 24. јула, уз присуство бројних партнерских актива и удружења жена, председника Општине Мали Зворник Зорана Јевтића, покровитељство и спонзорство пријатеља, предузећа и установа.

Захвалнице за сарадњу и посебан допринос овом Удружењу додељене су организацијама и појединцима који су се у протеклих десет година истакли у подршци ,,Незабораву“.

Од оснивања, у фебруару 2006. године, до данас, реализовано је на десетине пројеката. Успешно су заступале и представљале општину Мали Зворник у земљи и иностранству, на различитим културним манифестацијама, гастро фестивалима, сајмовима туризма. Захваљујући утиску који је оставило њихово учешће на Међународном сајму туризма у Београду 2009. године, чланице удружења су позване на фестивал фолклора у Грчкој – Neos Marmaras cup 2009. године, где су биле задужене за презентацију и приказ српске славе.

Данас ,,Незаборав“ броји око 30 активних чланица, које негују сестрински однос са чланицама удружења из бројних градова у земљи и окружењу.

Уредница: Љиљана Ристановић
Новинар: Далибор Крстић
Фото: Мали Зворник Инфо

Share