Пројекат Подстицај и подршка развоју предузетништва на територији општине Мали Зворник

Удружење предузетника Малог Зворника реализује пројекат „Подстицај и подршка развоју предузетништва на територији општине Мали Зворник

У Скупштинској сали општине Мали Зворник одржана је тродневна радионица „Обука за предузетнике општине Мали Зворник“ коју је организовало Удружење предузетника Малог Зворника у оквиру пројекта „Подстицај и подршка развоју предузетништва на територији општине Мали Зворник“, финансираног средствима из буџета општине.

Овај тренинг има за циљ да предузетнике са територије Општине Мали Зворник упозна са начином израде пословног плана (бизнис плана), основама маркетинга и продајним техникама. Едукација се спроводи на принципима и моделима друштвеног образовања, уз практичне примере из праксе.

Првог дана тренинга, учесници су имали прилику да виде шта је све потребно да би се израдио квалитетан пословни план, као и да самостално израде бизнис план за неку од своју идеја.

Пројектом је предвиђено умрежавање предузетника, размена искустава и идеја, подизање свести о савременим токовима пословних иницијатива и остваривање позитивних резултата у процесу производње и продаје. Позитиван помак у вештини аплицирања и спровођења пројеката и пословних иницијатива и планова код сваког укљученог појединца у пројектни процес.

За други дан обуке организован је тренинг из области маркетинга – фокус истраживање тржишта и оглашавање.

Трећи дан учесници семинара упознати су са начином и техникама продаје, где је примењен и практични продајни тренинг.

Предавач на овом тродневном тренингу био је дипломирани економиста Млађан Црквењаш, стручњак из области менаџмента и маркетинга, са богатим искуством у овом виду едукације.

Извори: Удружење предузетника Малог Зворника / Канцеларија за младе

Фото галерија: Удружење предузетника Малог Зворника / Канцеларија за младе

Новинар сарадник: Далибор Крстић

Share