Окончане све припреме за Видовдански турнир у Малом Зворнику

Поштовани пријатељи аматерског спорта, у понедељак, 24. јуна, почиње 25. Видовдански турнир у малом фудбалу на коме ће се у наредних десетак дана надметати 12 екипа, распоређених у две квалификационе групе, што је утврђено током извлачења парова у недељу, 23. јуна, од 19 часова у кафе-ресторану „Стадион”.

У групу А распоређени су:

1. Кафе „Спорт” – Каракај;
2. Ресторан „Славија” – Зворник;
3. Спортско удружење „Клуб малог фудбала” – Мали Зворник;
4. „Рудар” – Брасина;
5. „Теткина деца” – Лозница;
6. „Хотел Ројал Дрина” – Мали Зворник.

У групу Б распоређени су:

1. „Другари и Дарко” – Братунац;
2. ФК „Језеро” – Амајић;
3. ФК „Младост – Ауто сервис Крсмановић” – Доња Борина;
4. ФК „Гранит” – Радаљ;
5. „Јовине ливаде” – Лозница;
6. ФК Азбуковица – Велика Река.

Судијски пар су већ искусни и потврђено коректни Милан Спасојевић и Славољуб Цвјетковић

Првог дана турнира, у понедељак, састају се:
Од 18.30, у групи А : Кафе „Спорт” – Ресторан „Славија”, а у 19.20 играју екипе Б квалификационе групе „Другари и Дарко” – ФК „Језеро” – Амајић.
Од 20.10 играће екипе А групе: Спортско удружење „Клуб малог фудбала” – „Рудар”, а у 21.00 састаће се „Теткина деца” – „Хотел Ројал Дрина”.

Трајање утакмица током квалификација за четвртфинални део такмичења је 30 минута, два полувремена по 15 минута.
У четвртфинале ће се пласирати осам екипа, по четири најуспешније из две групе.
Видовдански турнир у Малом Зворнику одржава се традиционално од 1994. године на игралишту малих спортова.
Манифестацију и ове године организује Спортски савез „Дрина”, а покровитељ је Општина Мали Зворник.

Видели сте да су побољшани услови на терену, новим головима и линијама. Надамо се да летње невреме неће привремено нарушити амбијент и погоршати услове на терену.
Екипе се надмећу осам дана за новчану награду, која за прво место износи 150.000 динара, док је бонус за другопласирану екипу предвиђен у износу од 30.000 динара.

Екипе се надмећу десетак дана за новчану награду, која за прво место износи 150.000 динара, док је бонус за другопласирану екипу предвиђен у износу од 30.000 динара.

Посебне награде, пехари и дипломе биће додељене најбољем стрелцу, играчу, голману и младом играчу турнира.

Бројни спонзори традиционално подржавају „Видовдански турнир” у малом фудбалу: „Glossa – Центар за њемачки језик”; „Хотел Ројал Дрина”- Мали Зворник; Подрум пића „Јовановић” – Мали Зворник; „Почуча ауто” д.о.о. Мали Зворник; Хотел „Централ” Зворник; Кафе пицерија „La Scala” Зворник; Стоматолошка ординација Владић; Апотеке „Здравље” Мали Зворник; Фризерски салон „Бане” – Мали Зворник; Штампарија „Новаковић” – Мали Зворник; Теквондо клуб „Душан Силни” – Мали Зворник; Агенција за књигодствене услуге „Актива” – Мали Зворник. Медијска пратња такмичења је портал Мали Зворник инфо.

Победник Видовданског турнира у малом фудбалу, Мали Зворник 2018. је екипа Долина мира Зворник, која је током финалног сусрета резултатом 1:0 савладала равноправног ривала – Дрина СНН Ауто школа Мали Зворник. Стрелац победоносног поготка је Ђорђе Ћосић, а најуспешнијој екипи је уручена новчана награда у износу од 150.000 динара. Другопласирани тим освојио је 30.000 динара. У јеку Светског првенства у фудбалу – Русија 2018. било је храбро остати доследан и организовати турнир, а млади и најмлађи суграђани су својим одзивом и редовним посетама помогли да овај напор буде вреднован.

Победник Видовданског турнира у малом фудбалу 2017. била је екипа „Glossa – Centar za njemački jezik”. У финалној утакмици, седмодневног такмичења, фудбалери овог тима победили су „Хотел Видиковац” из Зворника, резултатом 7:2.

Новинар сарадник: Далибор Крстић

Фотографије: Спортски савез Дрина Мали Зворник

Share