Представљен промотивни филм Партнерство за будућност регије

Упознајте благо Подриња – Регионално партнерство у области туризма

Завршни догађај поводом реализације пројекта „Упознајте благо Подриња – Едукација локалне туристичке привреде за промотивне активности и заједничке наступе “ одржан је 5. децембра у просторијама Образовно – културног центра „Вук Караџић“ у Тршићу.

Пре програма ,,Партнерство за будућност регије“, у извођењу КУД-а „Караџић “ Лозница, званицама се обратила Љиљана Николић, директор Регионалне развојне агенције Подриња, Подгорине и Рађевине ДОО Лозница. Учесници из приватног сектора пренели су искуства са одржаних радионица током пројекта, а мр Светлана Зрилић – новинарка РТС и оснивач продукцијске куће ,,Но лимит“ представила је јавности филм „Партнерство за будућност регије“ који је потом емитован.

Радионице пројекта ,,Упознајте благо Подриња’’ организоване су од септембра до децембра 2017. године, под покровитељством Регионалне развојне агенције Подриња, Подгорине и Рађевине, Министарства трговине, туризма и телекомуникација и продукцијске куће ,,Но лимит“.

Присуствовали су им представници туристичких организација, запослени у туристичкој привреди и челници локалних самоуправа, из општина Богатић, Крупањ, Осечина, Мали Зворник, Љубовија и града Лозница.

Мали Зворник су представљали заменик председника општине Мали Зворник Милош Радојчић, координаторка Канцеларије за младе и Регионалне развојне агенције Подриња, Подгорине и Рађевине Сузана Реповић, представницe Туристичког инфо центра, Удружења жена ,,Незаборав“ и Удружења Центар „Ад Дринум“ из Малог Зворника.

Фото галерија: Мали Зворник Инфо

Промотивни филм са пројекта „ Упознајте благо Подриња – Едукација локалне туристичке привреде за промотивне активности и заједничке наступе“ на ком су учествовале општина Богатић, град Лозница, општина Осечина, општина Мали Зворник, општина Крупањ и општина Љубовија.

Промотивни филм: Регионална развојна агенција Подриња, Подгорине и Рађевине ДОО/Агенција за маркетинг и видео продукцију ,,No limit“.

Преузето са Јутјуб (Youtube) канала Туристичка организација општине Богатић (ТООБ)

Новинар сарадник: Далибор Крстић

Share