Поводом наступајуће 2022. године, председник општине Мали Зворник, Зоран Јевтић, упутио је честитку суграђанима, са жељом да предстојећи новогодишњи и божићни празници свима донесу много радости, а нова година буде боља и успешнија од претходних.

„Поштовани грађани, желим вам срећну и берићетну 2022. годину, да Нову годину и велики хришћански празник Божић дочекате и прославите у здрављу и радости са најдражима.

Нека све оно што није било добро остане у старој години, као подсетник и искуство, захваљујући којем ћемо стварати нове, боље резултате у будућности.

Желим да у новој години имамо више воље, снаге, храбрости и способности да остваримо жеље и достигнемо циљеве којима тежимо, да 2022. година буде година личног и колективног напретка, развоја и просперитета.

Важно је да наставимо вредно и предано да радимо и дајемо све од себе, трудећи се да искористимо нове могућности које се пружају и које могу допринети нашем личном расту и развоју, као и даљем напретку и развоју нашег места“, навео је Јевтић у честитки суграђанима за Нову годину.