Потврђен нови четворогодишњи мандат досадашњем руководству Спортског савеза „Дрина”

Изборна Скупштина Спортског савеза „Дрина”, одржана је у петак, 25. децембра. Скупштини је присуствовало 15 представника спортских клубова и удружења. Након истека четворогодишњег мандата, на 5. редовном заседању, делегати су поново изабрали председника, генералног секретара, чланове Управног и Надзорног одбора Спортског савеза „Дрина”.

Поверење је потврђено Александру Андрићу, на функцији генералног секретара спортског савеза, а за председника је поново изабран Горан Самарџић. 

Спортски савез „Дрина”, члан Спортског савеза Србије, на територији општине Мали Зворник задужен је за координацију рада свих спортских клубова, финансирање клубова који током године конкуришу са адекватном пројектном документацијом, одобрава, подстиче и помаже његовим чланицама у свакој ситуацији када је неопходно његово ангажовање. Уочавају где су средства најпотребнија, а стимулишу најуспешније и новоосноване спортске клубове.

У Малом Зворнику делује 17 спортских друштава, са око 1000 активних чланова. Општина Мали Зворник прати и подржава њихов рад, финансирајући на нивоу године трошкове редовних активности и посебних програма у спорту.

Фото: Спортски савез Дрина

Новинар сарадник: Далибор Крстић

Пројекат „Спорт – пут до здравља и успеха” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2020. години.

Поштујте мере превенције, будите одговорни према себи и према другима.

#Мали_Зворник #Подриње #Србија #СРБ

#Mali_Zvornik #Podrinje #Serbia #SRB

#Covid19 #Corona #Sačuvajživote

 

 

Share