Полуфинале Видовданског турнира у малом фудбалу: Мали Зворник MMXXII

У полуфинале овог традиционалног такмичења пласирала су се четири најквалитетнија тима овогодишњег турнира, потврђена учинком, победама, постигнутим головима и пласманом у групној фази такмичења:

Ресторан Славија, Аграр Веселиновић Прњавор, Бензинске пумпе Ранкић Братунац и Самир Салихбеговић Ћамо Мали Зворник (екипа чији је спонзор ФК Јединство).

Након краткотрајних летњих падавина, у полуфиналу, које је одиграно у четвртак 30. јуна, у првом мечу састали су се, од 20.50 часова, Аграр Веселиновић Прњавор и Бензинске пумпе Ранкић Братунац. Убедљивом победом од 8:1 Аграр Веселиновић Прњавор постаје први финалиста.

Од 21.45 играли су Ресторан Славија и екипа Самир Салихбеговић Ћамо. Ова утакмица, пуна тензија, завршена је победом Ресторана Славија од 4:3.

Позивамо публику да у финишу својим присуством бодре најквалитетније тимове овогодишњег турнира, потврђена учинком, победама, постигнутим головима и пласманом у групној фази такмичења.

Утакмице, од четвртфинала турнира, трају два пута по двадесет минута (2×20).

Манифестацију је и ове године организовао Спортски савез Дрина, а покровитељ је Општина Мали Зворник.

Уплата по екипи била је 10.000 динара, а најбоље међу њима очекује и највећи наградни фонд.

Првопласирана екипа освојиће 210.000 динара, а другопласирана 50.000 динара.

Посебне награде биће додељене најбољем голману, стрелцу, играчу, младом играчу и младом голману и једној екипи за фер-плеј. Ове године биће награђени најлепши гол и најлепши потез турнира.

Видовдански турнир у Малом Зворнику одржава се традиционално од 1994. године на игралишту малих спортова, а иницијативу је реализовала тада неформална омладинска организација у Малом Зворнику. Данас су ти ентузијасти редовни спонзори овог такмичења.

Фото: Архива портала Мали Зворник инфо

Д.В.К/Љ.Р.

Пројекат „Промоција спорта – промоција здравог живота” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2022. години.

Четвртфинале Видовданског турнира у малом фудбалу

Share