Пензионери свечано обележили Међународни дан жена

Удружење пензионера и инвалида Малог Зворника, након краткотрајне паузе у организацији прослава, уприличило је, у среду 8. марта, поводом Међународног данa жена, за све заинтересоване чланове, свечаност у ресторану „Нови мост Д.А.” (код Моше).

Почасни гости Удружења пензионера и инвалида Малог Зворника били су челници локалне самоуправе, председник општине Зоран Јевтић и председник Скупштине општине Радован Тадић.

Ресторан „Нови мост Д.А.”, понудом и квалитетом услуге, оправдао је свој реноме и новостечено поверење.

Пракса је показала да се, уз солидарно ангажовање чланова, прославе и једнодневни излети успешно могу финансирати средствима од месечне и годишње чланарине пензионера. И овом приликом, омогућено је симболично учешће за чланове Удружења, у износу од 500 РСД.

Обимнији пројекти, попут оних који су реализовани у 2021. години: „Превоз пензионера и инвалида ради лакшег доласка доктору и другим јавним установама” и „Побољшање друштвено социјалног живота пензионера и инвалида Малог Зворника”, резултат су сарадње са локалном самоуправом, након објављивања Јавних конкурса за суфинансирање/финансирање програма удружења из буџета општине Мали Зворник.

Од изборне Скупштине, одржане у фебруару 2023. године, за све информације о учлањењу, погодностима и предстојећим активностима удружења у 2023. години, можете се обратити председнику Миленку Мимету Мијатовићу (069 80 464 07) или потпредседници удружења Љубинки Љуби Ћирић.

Фиксни контакт телефон Удружења пензионера и инвалида Малог Зворника је: +381 (0) 15 471 069

email address: penzionermz@gmail.com

Адреса: Рибарска бб, 15318 Мали Зворник

Фото: Мали Зворник инфо / Ресторан Нови мост Д.А.

Фото галерија: Удружења пензионера и инвалида Малог Зворника

Share