ОО СНС МАЛИ ЗВОРНИК: Хвала грађанима на подршци. Глас за Вучића је глас за напредак општине!

Председник Српске напредне странке у Малом Зворнику Зоран Јевтић захвалио се свим грађанима општине Мали Зворник који су у недељу на изборима подржали Александра Вучића за председника Републике Србије. Он је изјавио да су грађани ове општине, дајући свој глас Вучићу, показали одговорност и допринели да Србија може да настави са политиком напретка и развоја.

„Грађани Малог Зворника препознали су важност председничких избора и поступили одговорно и озбиљно. На гласање у нашој општини изашло је 51,48 посто бирача. Од 6846 гласалих, поверење Вучићу указало је 4610 бирача или 67,34 посто, што је више него убедљива победа, посебно због чињенице да су његови противкандидати, њих 10, скупа освојили мање од 33 посто гласова“, рекао је Јевтић.

Велику излазност и добар изборни резултат остварен у Малом Зворнику он је протумачио као израз захвалности грађана за све што је Влада Србије, на челу са Александром Вучићем, урадила у протекле две године и четири месеца у овој општини.

Јевтић је закључио да је подршка дата Александру Вучићу и добар резултат председничких избора у Малом Зворнику ветар у леђа општини да настави са радом за добробит свих грађана.

Share