Оглас за послове у производној јединици компаније Дон Дон: Пекара Лозница

Компанија Дон Дон д.о.о. нуди посао нашим суграђанима у производној јединици Пекара Лозница. Заинтересовани кандидати могу се пријавити позивом на број телефона: 060 71 00 543

„Наш успех се заснива на нашим запосленима. Сваком запосленом ће се омогућити да упозна своје радне обавезе и одговорности, да се усавршава у својој струци и напредује у складу са својим могућностима и показаним резултатима у раду. Развијамо програм обуке и тимски рад који су кључни за успешно спровођење тих стандарда и за постизање изврсности и конкурентности.

Нашим запосленима нудимо рад у стабилној и динамичној компанији уз добре услове рада, могућност учења и напредовања у складу са развојем и трендовима у прехрамбеној индустрији”, истиче се у саопштењу ове компаније са перспективним плановима за наступ на тржишту Подриња.

Компанија Дон Дон д.о.о. је водећа компанија у области пекарства Србији и региону. Основана је 1993. године у Словенији, а на тржишту Србије послује од 2008. године. У свом пословању, дугом скоро три деценије, Дон Дон група развила се у велику компанију са широком пословном мрежом у земљама региона: Словенија, Хрватска, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Македонија, Бугарска, Румунија….

Поред два млина у Фекетићу и Зрењанину, компанија располаже производним погонима у градовима Србије: Пударци и Јаково код Београда, Нови Сад, Суботица, Зрењанин, Лесковац, Краљево, Крагујевац, Параћин, Ниш, Велика Плана и Зајечар.

Пратећи светске трендове, константно радимо на унапређењу технологије, улажемо у савремену опрему и усавршавањем рада запослених производимо и развијамо нове производе, различите врсте хлеба и пецива које пласирамо на свим тржиштима под брендом Твојих 5 минута.


Компанија Дон Дон данас има више од 2000 запослених, а ширењем пословања у плану је повећање броја запослених.

Друштвене мреже: Фејсбук и Инстаграм 

Share