Одржана редовна годишња скупштина ОО СРС Мали Зворник

Подмлађена и добро организована Српска радикална странка озбиљна је политичка снага на територији општине Мали Зворник” – Срето Перић, народни посланик 

Редовна годишња скупштина ОО СРС Мали Зворник, одржана је у препуној скупштинској сали општине Мали Зворник. На скупштини је изабрано 10 чланова ОО СРС, поднет  је годишњи извештај од стране председника ОО  о раду одбора у току године и предузетим активностима. Посебан нагласак у плановима за годину пред нама, стављен је на још већем збијању редова, проширивању чланства, као и  на правовременом информисању суграђана о раду одбора и активностима које исти предузима.

Поред председника ОО СРС Мали Зворник, присутнима су се обратили и представници градских и општинских одбора СРС Шабац, Лозница, Крупањ и Љубовија, као и народни посланик Срето Перић, који је овом приликом похвалио омасовљење чланства и како је рекао, подмлађивање чланства, јер са оволико младих људи како у руководству ОО, тако и страначких активиста, СРС на територији општине Мали Зворник представља врло респектабилну политичку снагу.

Share