Одигране прве утакмице баража за попуну Мачванске окружне лиге

Завршена прва фаза баража у Међуопштинској лиги Јадар за попуну Мачванске окружне лиге за такмичарску 2022/23. годину. Следи финална утакмица у суботу, 10. јуна, на терену у Новом Селу.

У Међуопштинској лиги Јадар, у среду, 7. јуна, састале се, од 17.30 часова, екипе:

ФК Милан Орлић (Ново Село) 2 : 1 ФК Велика Река, на полувремену 0:0. 🏟

ФК Лук Компензатор (Воћњак) 2:2 ФК Младост (Доња Борина). Резултат на полувремену је био 2:1. Након извођења пенала, успешнији су били првотимци ФК Лук Воћњак Компензатор, победивши резултатом 5:4. 🏟

У финалном мечу баража Међуопштинске лиге Јадар снаге ће 10. јуна одмерити ФК Милан Орлић (Ново Село) и ФК Лук Компензатор (Воћњак).

Најуспешнији клуб ове фазе баража играће у фудбалском тријагоналу са победницима у баражу МФЛ Поцерина и МФЛ Мачва, 14. јуна, 17. јуна и 21. јуна 2023.године.

Финалисти баража у Међуопштинској лиги Поцерина су ФК Трешњевка (Трбушац) и ФК Мишар, а у Међуопштинској лиги Мачва најуспешнији тимови баража су ФК Душко (Клење) и ФК Напредак (Мачвански Белотић).

У другој етапи одигравања баражних утакмица победник улази директно у Мачванску окружну лигу, а другопласирани игра бараж 25. јуна 2023. године, на неутралном терену, са тимом МОЛ који је изнад црте за испадање у нижи ранг такмичења.

По свему судећи, општина Мали Зворник ће у наредној сезони фудбалског такмичења имати четири представника у Међуопштинској лиги Јадар, који ће настојати да поново остваре пласман у виши ранг такмичења Фудбалског савеза Мачванског округа – Мачванску окружну лигу.

Извори: Фудбалски савез Мачванског округа / Међуопштинска лига Јадар – Инстаграм

Фото / Илустрације: Фудбалски савез Мачванског округа / Freepik 

Коментари: Мали Зворник инфо

Д.В.К.

Share