Новогодишња честитка председника општине Мали Зворник

Председник општине Мали Зворник, Зоран Јевтић, честитао је суграђанима Нову годину и божићне празнике, уз жељу да наступајућа 2021. година свима донесе добро здравље, остварење жеља и много успеха.

 „Поштовани грађани, желим вам срећну и берићетну наступајућу 2021. годину, да је дочекате у здрављу и радости са најдражима.

Нека вам Нова година и предстојећи велики хришћански празник Божић донесу остварење свих ваших жеља, много успеха и среће на свим пољима”, наведено је у честитки председника Јевтића.

Он је такође пожелео да се изазови са којима смо се суочавали у 2020. години, у борби са корона вирусом, не понове и остану у старој години као подсећање на тешкоће које смо са успехом превазишли и наставили још снажније да се боримо за нове могућности, да загрљаји и блискост међу људима поново буду неизоставни део свакодневног живота.

„У 2021. години наставићемо вредно и предано да радимо, трудећи се да надокнадимо пропуштено и искористимо нове могућности које се пружају и које могу допринети даљем напретку и развоју нашег места”, написао је Јевтић у честитки и још једном свим суграђанима пожелео срећну и успешну Нову годину.

Share