Нова прилика за незапослене суграђане: Сајам запошљавања 31. маја у Малом Зворнику

Кандидати за запошљавање у општини Мали Зворник имаће прилику да на Сајму запошљавања у уторак, 31. маја, ступе у директан контакт са послодавцима којима су потребни радници и представе своје компетенције – знања, вештине и способности.

Уједно ово је прилика и за компаније које ће учествовати на сајму да се представе потенцијалним запосленима, презентују своју делатност и потребе за кадровима.

Манифестацију организује филијала Националне службе за запошљавање (НСЗ) из Лознице, у фискултурној сали Средње школе, од 11.00 часова.

Из пословнице НСЗ у Малом Зворнику позвали су незапослене суграђане да посете сајам у што већем броју, искористе могућност која им се пружа и повежу се са могућим послодавцима.

Како је саопштено, учествоваће укупно 12 послодаваца са подручја општине Мали Зворник и града Лозница.

Међу компанијама које ће се представити на сајму је предузеће „Minth Automotive Europe” доо из Лознице, којем је потребно чак 15 различитих профила извршилаца, међу којима радници у производњи, књиговођа, супервизор за људске ресурсе, планер материјала, супервизор производње, пројектнии инжењер, инжењер квалитета, инжењер квалитета набавке, техничар опреме, алатничар, ЦНЦ техничар, техничар роботике, техничар мерења, варилац и инспектор квалитета.

Представиће се и предузеће „Инфофин” из Малог Зворника, којем је потребан кувар, помоћни кувар и собарица.

Фабрика „Kayra textile” доо Mали Зворник изразиће потребу за пријемом шивача.

Предузеће „Bauwin Decor”доо из Брасине, које се бави производњом ПВЦ столарије, има потребу за пријемом помоћних радника у производњи.

Занатска кројачка радња „Јана” из Доње Борине на Сајму запошљавања у Малом Зворнику потражиће шиваче, а предузеће „Равнаја” из Малог Зворника бравара, електротехничара, електричара, руковаоца једноставних грађевинских машина, бушача-палиоца мина и рударског техничара.

Фирма „Mетално 2012” доо из Малог Зворника изразиће потребу за пријемом бравара и заваривача.

Привредно друштво за производњу, промет и услуге „Фасадер про” доо из Малог Зворника потражиће бравара-монтера, молера-фасадера и помоћне раднике за ове послове.

Међу учесницима сајма биће и предузеће „Жарковићи” доо из Малог Зворник, које има потребу за пријемом пекара; предузетник Миле Николић из Брасине, који се бави изградњом стамбених објеката и коме су потребни радници свих профила у овој области; Предузетничка занатско – трговинска радња „Узгој шума и превоз робе”, Весне Самарџић, из Малог Зворника, којем су потребни помоћни радници и Друштво за производњу, промет и услуге „Drina-SNN” доо из Малог Зворника, које има потребу за ангажовањем административног радника.

Извори: Општинска управа општине Мали Зворник / Национална службе за запошљавање (НСЗ)

Фото: Архива портала Мали Зворник инфо

Подсетник на први сајам запошљавања:

Први сајам запошљавања у Малом Зворнику прилика за развој локалне заједнице

Share