Мала школа наутике Удружења спасилаца на води Србије одржана у Сакару

Најмлађи суграђани имали су прилику да, током викенда, проведу незаборавно време на Зворничком језеру учествујући у малој школи наутике где су доживели узбудљиву обуку вожње скутера на води, вожње чамцем и СУП даскама за стојеће веслање.

Бесплатну обуку пружили су им искусни инструктори. Сазнали су све што је почетницима неопходно о вожњи скутера на води, основним техникама и, наравно, безбедносним правилима.

Мала школа наутике одржана је у петак, 28. јула, од 11.00 до 17.00 часова и у суботу, 29. јула од 13.00 до 17.00 часова. 🚤 🌊 🎽 🏄‍♂️ 

🛟 Удружење спасилаца на води Србије је невладино непрофитно струковно удружење основано 2004. године у Београду, које има за циљ окупљање спасилаца и осталих заинтересованих лица ради унапређења области спасавања на води.

Удружење са бави организацијом обука и стручног усавршавања спасилаца на води, праћењем најновијих стручних и техничких достигнућа у области спасавања на води и информисањем о томе, сарадњом са сличним организацијама у земљи и иностранству.

Најмлађи посетиоци туристичко-спортске и културне манифестације „Дрина је смисао живота” уживали су у чарима лета, дружењу и адреналинским вожњама на води!  ☀️🌡🌊 🚤 💦🌞🏄‍♂️🏊🏖

📷 Фото: Мали Зворник инфо

⌨️ Д.В.К.

Share