Видовдан: Последњи дан игре у групној фази квалификација за четвртфинале

На Видовдан, деветог дана игре у групној фази квалификација за четвртфинале одигране су три утакмице Видовданског турнира у малом фудбалу.

Утакмица заказана за 18.00, у уторак 28. јуна, између ФК Младост Борина и СГР Стем Градња Мали Зворник завршена је службеним резултатом 0:3, због недоласка екипе из Борине.
Пар-форфе резултат је, у овим околностима, по трећи пут на турниру, казна за недолазак на заказану утакмицу.

Рибарница Лаки фиш Мали Зворник и Кафе Спорт Каракај окончали су утакмицу, у групи Б, резултатом 5:11.

Два пута одлагана, утакмица између ФК Рудар Брасина и СГР Стем Градња Мали Зворник завршена је резултатом 0:3.

Најдраматичнији сусрет уприличили су нам Кафе Спорт Каракај и ФК Рудар Брасина (4:5). Кафеу Спорт одговарао је само бод за пролазак, а Рудару је само победа била услов за пласман у четвртфинале. Рудар је победио са 5:4.


Пет секунди пре краја екипа Кафеа Спорт је тражила тајм-аут, у намери да се консолидују и договоре игру у последњој шанси за изједначење. У задње две секунде имали су изванредан шут који брани голман Рудара и одводи тим из Брасине у четвртфинале.

Према редоследу, након утакмица групне фазе, у четвртфиналу, које су одигране у уторак, у среду, 29. јуна, око 18.30, играју првопласирана екипа из групе А, Аграр Веселиновић Прњавор и четвртопласирани из групе Б, ФК Рудар Брасина (А1:Б4), односно трећепласиране из групе А: Бензинске пумпе Ранкић Братунац и другопласирана екипа из групе Б: СГР Стем Градња Мали Зворник. (А3:Б2), потом првопласирани из Б групе: Ресторан Славија и четвртопласирана екипа из А групе: Хотели Ројал (Роyал Дрина – Роyал Спа) (Б1:А4), а последњи пар чине трећепласирана екипа из групе Б: ФК Велика Река и другопласирани из групе А: Самир Салихбеговић Ћамо Мали Зворник (екипа чији је спонзор ФК Јединство), (Б3:А2).

Фото галерија: Архива портала Мали Зворник инфо

Д.В.К/Љ.Р.

Пројекат „Промоција спорта – промоција здравог живота” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2022. години.

Осми дан квалификација за четвртфинале Видовданског турнира у малом фудбалу

Share