Међународни сајам туризма прилика за промоцију Малог Зворника

На предстојећем, 40. Међународном сајму туризма у Београду представиће се самостално и општина Мали Зворник. На штанду од око 35 квадратних метара посетиоци ће моћи да се упознају са свим лепотама које нуди малозворнички крај.

,,Потрудићемо се да прикажемо све оно што имамо и надамо се да ће ове године већи број туриста посетити Мали Зворник. Ове године, тежиште нашег наступа биће на доброј реклами сеоског туризма, угоститељских објеката, хотела ,,Ројал-Дрина”, етно-села ,,Вилине воде” и ,,Дрински рај”. Подсетићемо посетиоце на тајни, подземни град Карађорђевића и на археолошко налазиште Орловине’’, истакао је Младен Перић, шеф кабинета председника општине.

Иначе, први дан сајма на малозворничком штанду биће у знаку Удружења жена “Незаборав”, другог дана штанд ће “запосести” ловци и риболовци, трећег привредници, са нагласком на оне који се баве угоститељством, а последњег дана сајма етно-ресторани са подручја општине добиће прилику да привуку госте.

Протеклих година, своју туристичку понуду Општина Мали Зворник излагала је у хали IV Београдског сајма, на штанду број 4022.

Јубиларни 40. Међународни сајам туризма у Београду биће одржан од 22. до 25. фебруара 2018. године на Београдском сајму. Уз промоцију најновијих трендова и збивања у међународној туристичкој индустрији Сајам туризма у Београду већ четири деценије отвара нове перспективе у развоју туристичког бизниса.

Под слоганом „Одмор те чека!“ и ове године представиће се најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни тур оператори… Један од најатрактивнијих сегмената у богатој понуди Сајма туризма традиционално су first minute понуде и ексклузивне сајамске погодности за одмор у летњој сезони.

Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је Грчка, вечита инспирација за путнике и омиљена летња дестинација за туристе.

Извори: Лозничке новости / City Magazine / Мали Зворник инфо

Насловна фотографија: Архива портала Мали Зворник инфо

Новинар сарадник: Далибор Крстић

Share