Избори за месну самоуправу: Свим кандидатима СНС указано поверење бирача

Мали Зворник, 6. фебруара 2021. године

На изборима за савете месних заједница у општини Мали Зворник победили су кандидати које је подржао СНС.

У 11 месних заједница на подручју општине Мали Зворник у суботу, 6. фебруара, одржани су избори за савете месних заједница.

Убедљиву победу однели су кандидати за чланове које је подржало чланство Српске напредне странке.

У пет насељенијих месних заједница на подручју малозворничке општине бирано је по пет чланова савета, а у преосталим по три члана.

Сва места (43) освојили су кандидати подржани од Српске напредне странке, која је и у претходном мандату имала већину у саветима.

Међу новоизабраним члановима овог пута је доста младих, узорних грађана, којима су суграђани указали поверење на изборима.

Бирачко право на овим изборима искористило је 3.115 грађана, што представља 22,68 процента од укупно уписаних 13.735 бирача на територији општине Мали Зворник.

Овакав резултат је још једна потврда поверења које грађани имају у локалну власт у Малом Зворнику, коју предводи Српска напредна странка, али и потврда поверења које СНС и њен председник, Александар Вучић, уживају у читавој Србији.

Општински одбор Српске напредне странке Мали Зворник изражава захвалност својим суграђанима који су у великом броју изашли на изборе за савете месних заједница и тиме још једном показали колико подржавају и цене рад Српске напредне странке.

Share