Хотел „Код Новака”: Јединствена и ненадмашна понуда угоститељских услуга и садржаја

Хотел „Код Новака” право је мјесто одржавања свих врста догађаја: прослава, свадби, матура, коктела, банкета. Одувек у репрезентативном објекту, иновативни, пословни, предусретљиви, гаранција смо квалитета, мобилности и ваше приватности, традиционално гостољубиви више од две деценије.
Хотел „Код Новака” налази се недалеко од Зворника у месту Каракај које је уједно гранични прелаз између Босне и Херцеговине и Републике Србије. Удаљен је од Лознице око 30 километара, Београда 170, Сарајева 130, Тузле 50 и Бијељине нешто мање од 55 километара. 

Све врсте јела спремамо са најквалитетнијим састојцима, а сваком јелу као специјалан зачин – додајемо добру атмосферу. Лијеп и угодан хотелски ресторан располаже тренутно са 200 мјеста, до окончања реновирања објекта. Можемо се похвалити великим асортиманом најразличитијих домаћих и страних специјалитета, којима смо спремни да одговоримо и најзахтевнијим укусима. Хотел „Новак” врши и доставу хране на територији Зворника.


Саставни дио хотела „Код Новака” је сала за састанке, тренутно капацитета до 80 мјеста, са нарочитим погодностима: приступом интернету, употребом рачунара и видео бима.

Хотел располаже са 24 собе. Капацитет хотела је 60 кревета. Собе имају могућност коришћења: клима уређаја, LCD, плазма телевизора, телефона, мини бара, бежичног интернета.


У непосредној близини хотела су дистрибутер и пржионица произвођача традиционалне кафе „Сале” за територију БиХ. Кафа, коју три деценије припремају мешањем ароматичних зрна сирове Минас кафе са уникатним врстама Робусте, се уз пуно пажње и посвећености испржи и пакује у познати производ, неизоставан за ваш омиљени дневни ритуал.


У сусрет захтевима тржишта и интересовању свих корисника услуга, изграђен је свечани Свадбени салон „Дрина”, на обали ријеке Дрине која представља један од главних адута града Зворника. Као што Дрина спаја двије обале, тако се у нашем објекту двоје људи повезује за почетак заједничке животне авантуре. Свадбени салон погодан је за организовање свечаних догађаја капацитета до 500 људи, уз могућност организовања и мањих свечаности.

Ентеријер карактерише модеран дизајн инспирисан минимализмом, који је данас све заступљенији. Потпуном угођају доприноси широк спектар боја и ефеката који омогућава савремена расвјета. Техничка опремљеност је у складу са највишим стандардима. Салон располаже системима климатизације, вентилације и гријања, који гарантују пријатну атмосферу и могућност одржавања догађаја у току цијеле године. Наш тим чине угоститељи са вишегодишњим искуством, увијек пријатно расположени, спремни да испуне сва ваша очекивања у складу са крилатицом свадбеног салона: „Заједно стварамо незаборавне тренутке”.


У овом комплексу, од августа 2020. године, отворени су базен и кафе ресторан, чиме је понуда ваших домаћина заокружена у јединствену, тренутно ненадмашну, целину угоститељских услуга и садржаја у Подрињу. Поред сезонског туризма и забаве, викенд аранжмана, свој кутак пронаћи ће поклоници спортског риболова и рафтинга.

Сајт за релевантне информације и резервације: Хотел Код Новака

Фејсбук странице: Свечана сала Дрина и Хотел Код Новака

Фотографије и илустрације власништво су Друштва са ограниченом одговорношћу „Новак” Каракај – Зворник 

Новинар – сарадник: Далибор Крстић

Share