Дипломирани менаџер у ловном туризму Марина Глигоревић нови је вршилац дужности директора Туристичке организације општине Мали Зворник

Усвајањем Решења о именовању вршиоца дужности директора Туристичке организације општине Мали Зворник, локални парламент је на редовној XXV седници, 31. августа, указао поверење Марини Глигоревић, из Малог Зворника, дипломираном менаџеру у ловном туризму.

Мандат вршиоца дужности директора Туристичке организације општине Мали Зворник траје до избора директора, а најдуже до годину дана од дана именовања. Именована ће на дужност ступити у петак, 1. септембра 2023. године.

Одборници су информисани да ће локална самоуправа настојати да у року од три месеца распише јавни конкурс и именује директора ТООМЗ.

Подршку новом кадровском решењу и ангажовању особе која је стручно оспособљена за послове у туризму пружило је 22 од 24 присутна одборника.

Марина Глигоревић рођена је 1985. године у Горњем Милановцу. Завршила је, у родном месту, Основну школу „Таковски партизански батаљон” (сада ОШ „Краљ Александар I”) и Гимназију „Таковски устанак”.

Школовала се на Природно математичком факултету у Новом Саду, на Департману за географију, туризам и хотелијерство и стекла звање Дипломирани менаџер у ловном туризму. Говори енглески и немачки језик.

Досадашње радно искуство стекла је током шест година обављања административних послова, а током две године потврдила се на месту менџера за управљање квалитетом. У Малом Зворнику живи од 2011. године.

Удата је и остварена као мајка двоје деце.

💻 Извор: Мали Зворник инфо

📷 Фото: Мали Зворник инфо

Share