Начелник Мачванског управног округа: Честитка припадницима полиције

Поводом Дана Министарства унутрашњих послова, Дана Полиције и Крсне славе Свете Тројице, начелник Мачванског управног округа Владан Красавац упутио је честитке припадницима полиције, са жељом да свој Дан и Крсну славу проведу у миру, добром здрављу, срећи и благостању.

 У честитки се каже:

 „Данас, 12. јуна 2022. године, припадници Министарства унутрашњих послова обележавају Дан Министарства, Дан полиције и Крсну славу Свете Тројице. Прославља се у знак сећања на 1862. годину када је 15. јуна на Духове, српска жандармерија одиграла пресудну улогу у сукобима код београдске Чукур-чесме, као и у наредна два дана, током турског бомбардовања Београда.

 Захваљујући вама наши грађани се осећају безбедно и заштићено, јер увек и на сваком месту показујете храброст и одговорност. Држава Србија улаже велики напор да се положај припадника полиције свакодневно побољша, како у материјалном смислу тако и у погледу услова рада.

Поводом овог значајног датума, свим припадницима полиције и њиховим породицама честитам Празник са жељом да га прославе у миру, добром здрављу, срећи и благостању”.

 Начелник Мачванског управног округа, Владан Красавац.

 

 

Share