Ауто – школа ЕРМ у посети Националној возачкој академији (НАВАК)

Изузетан пример пословности: Ауто – школа ЕРМ организује посету Националној возачкој академији (НАВАК) и тренинг безбедне вожње „Живот за младе возаче“.

Ауто – школа ЕРМ је крајем протеклог месеца, 26. априла, по трећи пут посетила Националну возачку академију. Успешни полазници, 60 младих возача, који су пробну возачку дозволу стекли у Ауто – школи ЕРМ у Љубовији, Крупњу, Лозници или Малом Зворнику учествовало је на тренингу безбедне вожње „Живот за младе возаче“. Симулатор бочног превртања и чеоног судара, слалом вожња, обилажење препрека, кочење на мокрој и сувој подлози су само неке од активности које су млади возачи могли да испробају на полигонима Навак-а.

Испитно-едукативни центар Националне возачке академије смештен је у селу Суботиште, поред Пећинаца, 46 км од београдског моста Газела и отприлике толико од Новог Сада. Измештен је из градског језгра да би обезбедио најбоље услове за рад и максималну заштиту околине.

По завршетку тренинга сви полазници су добили сертификат и једно непроцењиво искуство. Тренинг је одржан захваљујући Ауто – школи ЕРМ и пословним партнерима који су обезбедили превоз и ручак.

Постаните власник пробне возачке дозволе у некој од наших школа и дружите се са нама у Навак-у у следећем термину!

Пут до возачке дозволе меримо корацима, а са возачком дозволом километрима. За лаке кораке изаберите баш нас. Ваша Ауто-школа ЕРМ!

Будућим кандидатима нудимо квалитетну обуку и вожњу, уз стручан надзор предавача и инструктора вожње.

Да бисте стигли до циља, крените од старта са нама!

Могућност плаћања на рате!

Квалитет, сигурност и забава.

Организујемо бесплатан тренинг безбедне вожње у ,,Навак“ два пута годишње.

Ваша ауто-школа ЕРМ!

За више информација о оспособљавању кандидата за возаче можете се обратити у наше пословнице или на бројеве телефона:

Лозница 065 / 33 999 50

Мали Зворник 065 / 33 999 51

Љубовија 065 / 33 999 52

Крупањ 065 / 33 999 53

За наше возаче нема несавладивих препрека на путу. Не трошите своје време чекајући на друге, узмите ствари у своје руке! Ауто – школа ЕРМ нека буде Ваш избор на путу до возачке дозволе. Економично, сигурно и забавно начините прве километре!

Ваша ауто-школа ЕРМ

Корисни линк: НАВАК

Новинар – сарадник: Далибор Крстић

Share