Ауто-школа ЕРМ: Обогати искуство НАВАК авантуром која се памти

Током обуке у ауто школи научили сте прописе и како да возите, а тренингом безбедне вожње надоградите стечено знање. Помоћу симулатора, предавања и вежби на полигонима научите како да правовремено реагујете у критичним ситуацијама у саобраћају. Циљ тренинга безбедне вожње је да возач научи да препозна и избегне опасност пре него што се она догоди.

НАВАК је право место за вас! 20. јуна учествујте на бесплатном тренингу безбедне вожње за кандидате који су пробну возачку дозволу стекли у „Ауто школи ЕРМ” У Лозници, Љубовији, Крупњу и Малом Зворнику!

Уз помоћ потпуно реалних ситуација које ћете доживети у центру НАВАК, при реалним брзинама, за управљачем школских аутомобила, тачно онако како се догађају у саобраћају. На тај начин доживећете опасност без улепшавања, али у контролисаним и безбедним условима. Посао тренера је да вас проведе кроз све оно због чега се на путу гине, али да вам том приликом усаде реакције које вас могу спасити. Тренинг безбедне вожње ће вас научити да препознате своје границе, да испитате ограничења аутомобила и да тачно знате где су границе безбедности.

Основни циљ тренинга је да вас опреми знањем, да пружи увид у све оно што је опасно како би могли да реагујете превентивно. Истовремено, тренинг вас чини безбеднијим јер после тако интензивног искуства какво се пружа у центру „НАВАК” много боље ћете бити свесни свих ограничења, и својих, и туђих, и оних које постављају саобраћај и аутомобил. Тренинг безбедне вожње има за циљ да разлику између самопоуздања возача и његовог реалног знања сведе на минималну меру. Управо то је пут као већој безбедности свих нас јер се нећемо упуштати у ситуације за које нисмо потпуно сигурни да су безбедне.

Тренинг је намењен возачима са пробном возачком дозволом.

Сви заинтересовани пријавили су се до 05. јуна 2019. године у пословнице „Ауто школе ЕРМ” у Љубовији, Крупњу, Лозници и Малом Зворнику.

Обогати искуство авантуром која се памти!

Ваша ауто-школа, ЕРМ!

Центар НАВАК

Позивница – Event

Национална возачка академија НАВАК је основана 2008. године када је и почела изградња писте. 

Фото: Ауто школа ЕРМ / НАВАК

Референце – Архива:

NAVAK – Nova avantura

Share