Завршна приредба предшколаца: Растемо уз музику

🏫 Предшколска установа „Црвенкапа” Мали Зворник организовала је у петак, 14. јуна, 🗓 традиционалну завршну приредбу, ове године под називом „Растемо уз музику” 🎶🎶🎶, за децу која су завршила припремни предшколски програм и која су на најсвечанији начин испраћена у први разред. Од јесени, њих 66 похађаће наставу у основним школама наше општине.

🎈 Завршну приредбу, на игралишту малих спортова, отворила је Јелена Николић, директор ПУ „Црвенкапа”, која је деци пожелела безбрижно детињство и пуно успеха у школи, а  родитељима се захвалила на дивној сарадњи. 

🎙 Присутнима се обратио и Зоран Јевтић, председник општине Мали  Зворник, који је поздравио децу, родитеље и запослене, пожелевши генерацији будућих школараца срећно детињство и успех у даљем образовању.

🪁 Деца су уз игру, песму и музику показала шта све могу, а колектив васпитача је још једном доказао своју креативност, маштовитост и способност да игру и кореографије представе у најбољем светлу. Како сазнајемо, након летњег распуста, односно годишњег одмора, 70 нових предшколаца ће похађати програм који ће их припремити за све изазове основне школе.

💻 Извор: Предшколска установа „Црвенкапа”

📸 Фото: Предшколска установа „Црвенкапа”

📇 Архива прилога: Мали Зворник инфо

Šta je na kraju deca bi htela da znaju?

 

Share