Велики петак и други дан Васкрса биће нерадни дани за све запослене у општинској управи

Велики петак и други дан Васкрса биће нерадни дани за све запослене у општинској управи

За време васкршњих празника, јавна предузећа, установе и други објекти од јавног значаја организоваће свој рад кроз дежурство. Нерадни дани биће петак, 17. април, и понедељак, 20. април, а истовремено ће бити на снази и продужени полицијски час, односно забрана кретања за све грађане од петка у 17 часова до уторка у 5 часова ујутро.

У складу са нерадним данима и Општинска управа општине Мали Зворник неће радити у петак, 17. април и понедељак 20. април.

За време празника, Позивни центар Општинске управе на броју 015/7-195-196, који организује волонтерску службу и снабдева грађане старије од 65 година основним животним намирницама и лековима ће радити у петак од 07 до 15 часова док ће од суботе до понедељка бити уведено дежурство путем броја 062/889-56-51. Први радни дан ће бити уторак, 21. април.

Подсећамо да је у циљу спречавања ширења заразе и заштите здравља странака и запослених од 19. марта 2020. године, обустављен директан рад са странкама у оквиру Општинске управе општине Мали Зворник. За ХИТНУ и НЕОДЛОЖНУ комуникацију са Управом, након васкршњих празника, странке могу користити електронску адресу или телефонски број 015/7 – 195 – 188.

Извор: Општинска управа Мали Зворник

#Mali_Zvornik #Podrinje #Србија #Serbia #SRB

#VanrednoStanje #Covid19 #CoronaVirus

#Corona #ОстаниКодКућe #OstaniKodKuće #SačuvajŽivote

Share