Турнир у одбојци за категорију пионирки: ЖОК Мали Зворник другопласирана екипа

Турнир у одбојци за категорију пионирки – ЖОК Мали Зворник другопласирана екипа

Турнир у одбојци за категорију пионирки одржан је 30. априла, у сали Средње школе Мали Зворник. Првомајски или мајски одбојкашки турнири су организовани већ четири године заредом, уз учешће шест до осам селекција, школа, клубова, а екипа пионирки ЖОК Мали Зворник је у протекле три године била првопласирана на турниру. Гости долазе из Мачванског округа, региона западне Србије, из Федерације Босне и Херцеговине и Републике Српске.

Сви љубитељи одбојке имали су прилику да посете турнир и гостољубивошћу подрже госте који су посетили Мали Зворник. Око 100 девојчица, окупљених у осам екипа, било је у насој варошици.

Учествовале су екипе: Градског женског одбојкашког клуба (ГЖОК) Итон (Eaton) Срем Темпо Сремска Митровица, ЖОК Рађевац Крупањ, ЖОК Осечина, ОК Парк 015 Шабац, ЖОК Мали Зворник, ОК Нет Власеница БиХ, ЖОК Братунац БиХ и ЖОК Босна Калесија.

У финалу су се састали домаћин ЖОК Мали Зворник и ГЖОК Итон Срем Темпо Сремска Митровица.

,,Утакмица је били неизвесна, права финална, али је екипа из Сремске Митровице била истрајнија, у кључним ситуацијама без грешака, управо тамо где код нас то нисмо успели успоставити на пријему и у блоку. Заузели смо II место, а III место освојила је ОК Парк 015 Шабац. Наша екипа је другопласирана, целог дана турнира смо играли, све је то исцрпљујуће и након дуге сезоне ја сам задовољан“, истиче професор физичке културе мр Мићо Ковачевић, тренер пионирске селекције Одбојкашког клуба Мали Зворник, који са тим узрастом ради више од пола деценије.

Фото: Ива Крстић

Новинар: Далибор Крстић

Архива: Мали Зворник Инфо

ОК Мали Зворник: Трећа година тријумфа пионирки на мајском турниру у Малом Зворнику

Share