Теквондо клуб Душан Силни учесник Fortress In-Nae купа у Славонском Броду

Теквондо клуб „Душан Силни” учествовао је на међународном такмичењу у Славонском Броду (Хрватска) 🇭🇷, у оквиру националног (СИТА) тима 🇷🇸.

Клуб су представљали Новица Зељић (такмичар) и Дејан Лукић (тренер).

Тренер и један од оснивача Теквондо клуба „Душан Силни” Дејан Лукић, средином фебруара 2023. успешно је положио за црни појас III дан (ниво), освојивши ново мајсторско звање.

„Новица Зељић је, у узрасту сениора, наступао у две дисциплине (форме и борбе), те освојио златну 🥇 и бронзану 🥉 медаљу.

Тим у оквиру којег смо представљали Србију заузео је друго место у укупном пласману свих клубова из пет земаља региона: Словеније, Хрватске, Мађарске, Босне и Херцеговине и Србије.

Ове године наступило је око 250 такмичара.

Домаћину велика захвалност на гостопримству и изузетној организацији. Спортски поздрав! Видимо се следеће године”, речи су тренера Дејана Лукића.

🥋🥊 Новица Зељић носилац је мајсторског звања, положивши 18. фебруара 2023. године успешно за црни појас II дан, а у будућности може дати драгоцен допринос Српској Интернационалној Теквондо Асоцијацији (СИТА), општини Мали Зворник, као и нашем клубу као такмичар и будући тренер, у сврху проширивања знања чланова.

⌨ Коментари: Мали Зворник инфо

💻 Извор: Теквондо клуб „Душан Силни”

📷 Фото: Теквондо клуб „Душан Силни”

Share