Саопштење Полицијске управе Шабац поводом саобраћајне незгоде на бензинској пумпи „Нис Петрол”

Саопштење Полицијске управе Шабац

Припадници Министарства унутрашњих послова у Малом Зворнику, по налогу Основног јавног тужилаштва у Лозници, поднели су кривичну пријаву против шездесетпетогодишњег возача „мерцедеса” и педесетшестогодишњег возача мотокултиватора, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело – тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

Сумња се да је возач „мерцедеса”, крећући се из правца Лознице и не успевши да безбедно заустави возило испред мотокултиватора, чији је возач како се сумња, започео скретање, изгубио контролу над возилом, слетео са коловоза и на простору НИС пумпе налетео на две особе.

Одмах по пријави саобраћајне незгоде на лице места изашли су припадници саобраћајне полиције, а о догађају је обавештен надлежни тужилац, по чијем налогу је полиција извршила увиђај.

Министарство унутрашњих послова Републике Србије – Полицијска управа Шабац

Радник бензинске пумпе „Нис Петрол” у Малом Зворнику и једна муштерија повређени су 14. маја, када је на њих налетео аутомобил, у тренутку издавања горива на пумпи.

У питању су Далибор Томић (32) из Сакара, радник на пумпи и Миливоје Бојић (54), купац горива из Будишића, на које је аутомобилом налетео Драгољуб А. из Малог Зворника.

Том приликом они су задобили телесне повреде због којих су хитно пребачени у болницу у Лозници. Теже повређени Далибор Томић (32), након пријема у лозничкој болници, превезен је на ортопедску клинику Бањица у Београду, где се још увек налази.

Фото архива: Мали Зворник инфо

Новинар сарадник: Далибор Крстић

Share